Q4 Persoonlijke Commerciële Stijl Profiel

Het Q4 Persoonlijke Commerciële Stijl (DISC) Profiel is een toepassingsprofiel. In dit profiel krijgt u specifieke informatie over uw stijl in sales, in een commerciële omgeving. Om op commercieel gebied meer successen te boeken. We doelen hier niet alleen op verkopen van producten, maar ook op ‘verkopen’van kennis en adviesuren.

  • Hoe herken je de stijl van de klant?
  • Hoe doet en denkt de klant ?
  • Welke woorden zijn effectief bij deze klant?
  • Welke volgordelijkheid van informatie is belangrijk voor deze klant?

Vergroot verkoop succes

Commercieel succesvol zijn begint bij zelfinzicht, en inzicht in de klant. Zodat u weet waar u sterk in bent en waarin juist niet. Het DISC model geeft de mogelijkheid om de ander beter te begrijpen. Zodat u zich beter kunt inleven en daardoor effectiever zult worden op commercieel gebied.

Herken de stijl van de ander

U heeft inzicht in uw eigen stijl. Nu is het de kunst om de stijl van de klant te herkennen. Hoe kunt u de ander plaatsen in het DISC model? Volg de stappen om de DISC stijl te herkennen en de klant te kunnen plaatsen in het DISC model

Succes bepalend

Om succesvol te verkopen is het van belang dat u aansluit bij de stijl van de klant. Wat vindt dit type belangrijk in het verkoopproces? Waar is de klant gevoelig voor? Dat vindt u beschreven in het Commerciële Stijl profiel gekoppeld aan aandachtspunten voor u persoonlijk.